Thursday, June 30, 2011

CRY IN SMILE

. meet bie artuh kan 3 hary best lah sebab haty neyh dah rinduu anan :') bie terime kaseh taw sebab amek saye balek keje then ters gerak ke wangse maju tahutahu jea awak tak meniage burger tige hary lak tuhh . jumpe si dedebab harraz lagy , seronok :) dapat **** hijau lagy *tengah gyle baju lengan panjang act , hee . 

. important thing yang nyna nak share ngan korang adelah first time nyna kapel and kenal reramai lelaky kankan , kaly neyh kaly pertame nyna rase nanges dalam gembire sebab dye berniat untok t***** ngan nyna if adee jodoh antare kami ensyallah due tahun lagy . nyna memang nak awak jer bie , nyna berdoa agar ya allah , kaw panjangkan lahh jodoh antare kamii :) aminnn !

2 comments:

  1. best laa .. hmm nina follow saya yeah

    ReplyDelete
  2. haa ha bosan jea kankan , thanxs ok :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.