Sunday, February 27, 2011

FIRST DAY

moninkk hospital kuale nerangg !
> haa pagy tady bangon pukul 6 lebih ah kan pastuh sementare tgu membe bersiramm continue dlu tydo dekat dalam bilik , hee :) owang tue tue cakap tape law na continue terus ponn :D first day aku menapakkan tapak dekat hospital kedah kuale nerang neyh haa , bored bosan tahuu ! ayahh ! saye nak balekk umaaa ! home sick hee :) haa apabyle suda stel all round neyh lah hasil kami byle masing-masing dah macam ape tah :D

*perhatykan gerak gery mentality :D

> ekin weyh ! tiang pon jady ke , haa ha tahu lah jaoh ngan cik abe :D

 > hee saye tinggi kan kann :)

> gambaa neyh memang sengall haa ha , membe punye pasal so do it jea lah kann :DD


4 comments:

  1. winduuuuuu...
    hahaha..

    good luck kerja kat situ...
    dugaan..biar kita rasa skang...
    nanti time kerja kita boleh handle semua tueee...

    *melalut jap*

    ReplyDelete
  2. hee tuh lah kan sys .
    aishh na nages ouh dok sini !
    nak balek nak balek !

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.